Niks vervelen tijdens de zomervakantie, ga naar Jeugdland!

Foto: Jeugdland

Kinderen van 4 tot 12 jaar hoeven zich niet te vervelen tijdens de zomervakantie. Vanaf vandaag tot en met 19 augustus 2018 is er Jeugdland: veel leuke activiteiten in Arnhem en omgeving.

Ook voor kinderen uit onze gemeente.

Jeugdland Vakantie Paspoort

Alle activiteiten staan in het Jeugdland Vakantie Paspoort. Dat is in de week van 2 juli 2018 gratis uitgedeeld op alle basisscholen. Het paspoort staat boordevol activiteiten, waar kinderen met korting of zelfs gratis aan mee kunnen doen.

Zij kunnen het paspoort ook als busabonnement gebruiken, als ze een buszegel kopen.

Het paspoort als busabonnement

Als je voor je kind een buszegel koopt voor op het paspoort, wordt het een echt busabonnement. Je kind mag dan de hele schoolvakantie reizen met de lijnen 1 t/m 14, 43, 51, 56 en 352 van Connexxion in Arnhem, Velp, Renkum, Oosterbeek, Doorwerth, Heveadorp en Heelsum.

Het busabonnement geldt werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Een buszegel kopen? Dat kan bij het Servicepunt in het gemeentehuis in Oosterbeek, Generaal Urquhartlaan 4. Een buszegel kost €5,65. Heb je een Gelrepas?

Neem die van je kind dan mee. Want op vertoon van je Gelrepas en couponnummer 80 krijgt je kind €4,65 korting op een buszegel.

Een greep uit het aanbod

  • Korting bij activiteiten zoals bij de Spelerij/Uitvinderij, kookworkshops, Minigolfpark Duno, kasteel Doorwerth en Burgers’ Zoo.
  • Korting bij musea zoals het Airborne Museum, Museum Bronbeek en het Nederlands Watermuseum.
  • Meedoen aan (creatieve) activiteiten zoals dans, theater, Openluchttheater de Pinkenberg en Kinderbouwdorp Renkum, waterkermis 2.0. Aan het bouwdorp in Renkum kunnen kinderen op vertoon van de Gelrepas gratis meedoen.
  • Met korting of gratis meedoen aan vele sporten met onder andere klimmen, trampolinespringen, zeilen en het Urban Sports Festival.

Zomersport

Een activiteit die niet in het paspoort staat is Zomersport. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar kunnen tijdens de zomervakantie in hun eigen wijk meedoen aan verschillende sporten en spelletjes.

Een overzicht van dit programma vind je op facebook.com/sportenbeweegteamrenkum. Zomersport wordt georganiseerd door het Sport- en Beweegteam en Dynamo Jeugdwerk van Renkum voor Elkaar.

Meer informatie

Jeugdland komt tot stand door een samenwerking van de Stichting Jeugdland, Stichting Rijnstad, Sportbedrijf Arnhem, Stichting Kinderopvang Arnhem en Regio (SKAR) en gemeente Renkum.

Bel voor meer informatie met Jeugdland op (026) 44 22 062 of kijk op jeugdland.nl.

article
38483
Niks vervelen tijdens de zomervakantie, ga naar Jeugdland!
Kinderen van 4 tot 12 jaar hoeven zich niet te vervelen tijdens de zomervakantie. Vanaf
https://renkum.nieuws.nl/gemeentenieuws/38483/niks-vervelen-tijdens-de-zomervakantie-ga-naar-jeugdland/
2018-07-07T12:39:12+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/07/07123232/Jeugdland.jpg
Gemeente Renkum, Jeugdland, Renkum.Nieuws, vakantie, zomervakantie
Gemeente, Nieuws, Sport