Morgen wordt de Nationale Sportweek geopend in Doelum

Foto: Charly-W.-Karl-flickr

Iedereen in Nederland kan kennismaken met (nieuwe) sporten tijdens de Nationale Sportweek van zaterdag 15 tot en met zondag 23 september.

Dit landelijke evenement is een initiatief van NOC*NSF om iedereen in Nederland aan het sporten en bewegen te krijgen. Ook in doet het Sport- en Beweegteam hier samen met lokale sportaanbieders actief aan mee met een uitgebreid sportaanbod.

Zaterdag 15 september 2018 om 13.00 uur opent wethouder Marinka Mulder de Sportweek tijdens de open dag van multifunctioneel centrum Doelum. Ook wordt dan de buitenruimte van Doelum geopend.

Iedereen kan meedoen

Wethouder Mulder: “Wij willen dat iedereen kan sporten en bewegen in onze gemeente. De sportaanbieders en ons Sport- en Beweegteam zijn van onschatbare waarde om dat mogelijk te maken.”

“Onze buurtsportcoaches hebben samen met 35 lokale sportaanbieders een mooi programma samengesteld met maar liefst 216 gratis activiteiten.”

“Er is een gevarieerd aanbod voor jong en oud, en voor mensen met een beperking. De Nationale Sportweek is voor iedereen hét moment om een sport te vinden die bij je past en te ervaren hoe leuk en gezond het is.”

Programma

Het volledige programma van de Nationale Sportweek vind je op renkum.nl/sportweek. Meer informatie over het programma van de open dag in Doelum staat hier

article
40797
Morgen wordt de Nationale Sportweek geopend in Doelum
Iedereen in Nederland kan kennismaken met (nieuwe) sporten tijdens de Nationale Sportweek van zaterdag 15
https://renkum.nieuws.nl/gemeentenieuws/40797/morgen-wordt-de-nationale-sportweek-geopend-in-doelum/
2018-09-14T17:28:24+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/09/14172523/sports-Charly-W.-Karl-flickr.jpg
Doelum, Gemeente Renkum, MFC Doelum, Nationale Sportweek, Nationale Sportweek 2018, Renkum.Nieuws
Gemeente, Sport