Masterplan Centrum Doorwerth Inwonersavond over ontmoeten

Ontmoetingskerk Doorwerth
Foto: Renkum Nieuws

Een kloppend hart in het dorp Doorwerth. Dat is van begin af aan de wens geweest van veel inwoners van Doorwerth. Er ligt een mooi plan voor een echt dorpshart.

De gemeenteraad heeft het Masterplan Centrum Doorwerth in 2017 goedgekeurd.

Meedenken

Alle inwoners van Doorwerth en Heveadorp mogen meedenken om de uitwerking van dit plan verder vorm te geven. Daarom zijn er meerdere bijeenkomsten met steeds een ander onderwerp. Tijdens de eerstvolgende bijeenkomst staat het onderwerp ‘ontmoeten’ centraal en iedereen is van harte welkom.

Informatiebijeenkomst ‘Ontmoeten’

  • Datum: dinsdag 27 november
  • Tijd: 20.00 tot 22.00 uur
  • Locatie: Ontmoetingskerk, Bentincklaan 7 in Doorwerth

Rode draad

Ontmoeten is dé rode draad door de uitwerking en uitvoering van het Masterplan Centrum Doorwerth. Een belangrijk onderdeel daarvan is de realisatie van het Leer- en ontmoetingscentrum (LOC). Momenteel wordt er door de gemeente in samenspraak met de stichting LOC (in oprichting), gewerkt aan de invulling van de ontmoetingsfunctie van het LOC.

Ontmoeten was ook een van de onderwerpen die besproken zijn tijdens de huiskamergesprekken met inwoners. Op dinsdag 27 november delen zij de resultaten van deze gesprekken en gaat de gemeente graag in gesprek over de realisatie van het nieuwe LOC. Denkt je mee?

Meer informatie

Wil je meer weten over de ontwikkelingen rondom Centrum Doorwerth? Kijk dan op renkum.nl/centrumdoorwerth. Of geef je mailadres aan de gemeente door via [email protected]. Dan ontvang je in het vervolg per e-mail de uitnodigingen voor bijeenkomsten en nieuwsbrieven.

'
article
43316
Masterplan Centrum Doorwerth Inwonersavond over ontmoeten
Een kloppend hart in het dorp Doorwerth. Dat is van begin af aan de wens
https://renkum.nieuws.nl/gemeentenieuws/43316/masterplan-centrum-doorwerth-inwonersavond-over-ontmoeten/
2018-11-23T22:00:03+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/11/23215146/Ontmoetingskerk-Doorwerth-4.jpg
bijeenkomst, Centrumplan Doorwerth, Doorwerth, Gemeente Renkum, inwonersavond, Ontmoetingskerk, Ontmoetingskerk Doorwerth, Renkum Nieuws, Renkum.Nieuws
Gemeente, Nieuws