Informatieavond Broodfonds: een solidair vangnet voor ondernemers

Foto: Broodfonds

Als je als zelfstandige ziek wordt, dan heb je een probleem en zit je zonder inkomen. Tenzij je iets geregeld hebt voor arbeidsongeschiktheid maar dat is ook niet voor iedereen weggelegd.

Heb je al eens gehoord van een Broodfonds? Dit is een collectief van minimaal 20 en maximaal 50 ondernemers die elkaar steunen als één van hen arbeidsongeschikt wordt. Een solidair vangnet voor ondernemers.

Informatieavond

Op donderdag 13 december om 19.00 uur vertellen de oprichters van het Broodfonds in het gemeentehuis in Oosterbeek over het hoe, het wat en het waarom. Je bent van harte welkom bij deze algemene informatieavond.

Ben je van plan om in Renkum of omliggende plaats een Broodfonds te starten? Of zoek je mensen waarbij je, je kunt aansluiten?

Kom langs, stel je vragen en laat je informeren over dit fonds. Ook is er alle gelegenheid om kennis te maken met andere geïnteresseerden. Misschien kom je mensen tegen uit je netwerk of omgeving, waarmee je samen een Broodfonds kunt starten. Bij voldoende belangstelling ontstaat tijdens deze avond een nieuw fonds.

Interesse? Meld je dan uiterlijk 6 december aan via broodfonds.nl

'
article
43352
Informatieavond Broodfonds: een solidair vangnet voor ondernemers
Als je als zelfstandige ziek wordt, dan heb je een probleem en zit je zonder
https://renkum.nieuws.nl/gemeentenieuws/43352/informatieavond-broodfonds-een-solidair-vangnet-voor-ondernemers/
2018-11-25T13:50:05+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/11/25134604/Broodfonds.jpg
arbeidsongeschiktheid, Broodfonds, geen inkomen, Gemeente Renkum, ondernemers, Renkum.Nieuws, ziek, ZZP, zzp'ers
Gemeente, Nieuws