De Renkumse Veteranenbijeenkomst op 27 juni

Foto: Renkum Nieuws

Op donderdag 27 juni 2019 organiseert de gemeente Renkum een veteranenbijeenkomst. De Renkumse veteranen zijn door burgemeester Agnes Schaap uitgenodigd voor de bijeenkomst.

De bijeenkomst is van 17.00 tot 19.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Aanmelden voor 3 juni

In april 2019 hebben zij de uitnodigingen verstuurd aan de hand van een adressenlijst van het Veteraneninstituut. Ben je veteraan en woon je in de gemeente Renkum, maar ben je niet ingeschreven bij het Veteraneninstituut?

Ook jij bent van harte welkom om de bijeenkomst op 27 juni 2019 bij te wonen! Meld je (en je partner of begeleider) dan vóór 3 juni 2019 aan bij mevrouw I. (Ingrid) Homan of mevrouw T. (Tess) Doornenbal. Stuur een e-mail naar [email protected] of [email protected] en vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen waarmee je komt. Bellen kan ook op (026) 33 48 111.

Nederlandse Veteranendag

De Nederlandse Veteranendag is een nationaal initiatief waarbij erkenning en waardering voor veteranen centraal staat. Een eerbetoon aan Nederlandse veteranen, zowel ‘oude’ veteranen (WOII en het KNIL) als ‘jonge(re)’ veteranen, ingezet tijdens vredesmissies als voormalig Joegoslavië en Afghanistan.

De landelijke bijeenkomst in Den Haag is op zaterdag 29 juni 2019.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden