Kom je mening geven over de besparingsopgave in de gemeente

Foto: geralt-pixabay

De gemeente Renkum heeft het inwonerspanel ‘Renkum Spreekt’ gevraagd mee te denken over de besparingsopgave door het invullen van een enquête.

Ruim 550 inwoners hebben hieraan meegedaan. Hiervan hebben circa 230 inwoners aangegeven met de gemeente in gesprek te willen over de keuzes die gemaakt moeten worden om ervoor te zorgen dat de gemeente Renkum financieel gezonder wordt.

Geef ook je mening

De gemeente wil niet alleen de leden van het inwonerspanel de gelegenheid geven om met ze in gesprek te gaan maar alle inwoners van gemeente Renkum graag uitnodigen om dat te doen. .

Daarom organiseren zij drie informatieavonden op verschillende locaties in de gemeente om de enquêteresultaten te presenteren en te bespreken.

Tijdens de avond worden de resultaten van de enquête gepresenteerd door het onafhankelijke onderzoek- & adviesbureau Moventem. Vervolgens gaan we op een interactieve manier met elkaar in gesprek over de belangrijkste onderwerpen. De uitkomsten hiervan worden gezamenlijk besproken. Alle gemaakte opmerkingen worden genoteerd en meegenomen in het voorstel aan de gemeenteraad over de financiële situatie van de gemeente.

Inwonersavonden

  • Maandag 30 september 2019 Raadszaal gemeentehuis in Oosterbeek
  • Dinsdag 1 oktober 2019 Ontmoetingskerk in Doorwerth
  • Donderdag 3 oktober 2019 Doelum in Renkum

De avonden starten om 19.30 uur en eindigen rond 21.30 uur.

Je bent van harte welkom bij één van deze bijeenkomsten. Praat je graag mee? Meld je dan aan moventem.nl/renkum. Dan zetten zij je op de gastenlijst.

Lees ook –> “In elk gemeentehuis wordt nagedacht over noodzakelijke bezuinigingen”

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden