Wat moet er gebeuren in het centrum van Oosterbeek? Denk mee!

Foto: Renkum Nieuws

Samen met het Dorpsplatform Oosterbeek en Ondernemend Oosterbeek nodigt de gemeente Renkum je van harte uit om op mee te denken over een ruimtelijk-economische visie voor het centrum van Oosterbeek.

Donderdagavond 10 oktober is daarvoor een bijeenkomst.

Ontwikkelingen

Het zal je niet ontgaan zijn dat er in het centrum van Oosterbeek allerlei ontwikkelingen plaatsvinden of zullen plaatsvinden. Denk hierbij aan Plein 1946, de locatie van het ABN AMRO kantoor, Rabobank/Fit & Wellness Center Oosterbeek, de Bernulphuskerk, locatie Overdal en het gemeentehuis.

Om een goede integrale afweging te kunnen maken welke functies voor deze locaties voor de toekomst het meest wenselijk zijn, wil men voor het hele centrum van Oosterbeek een visie opstellen. Hierbij kijken ze niet alleen naar het belang van het centrum voor inwoners van Oosterbeek (‘goed boodschappen doen in Oosterbeek’), maar ook vanuit recreatief oogpunt naar het centrumgebied van Oosterbeek (‘genieten in Oosterbeek’).

Denk mee!

Voor het opstellen van de visie is iedereen hard nodig! Als inwoner en ondernemer ken je Oosterbeek het best! Men wil gezamenlijk een visie opstellen waar ook jij achter staat en mee verder kunt. Deze visie zal vervolgens gebruikt worden als toetsingskader voor bovengenoemde en mogelijk nieuwe ontwikkelingen.

Wil je meedenken over een visie? Kom dan naar de bijeenkomst op donderdag 10 oktober 2019 om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis, Generaal Urquhartlaan 4 in Oosterbeek.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0