Echtpaar Vronis en Mien Wijnen-Rozenboom 60 jaar getrouwd

Foto: Gellinger, pixabay

De heer (Vronis) Wijnen (80 jaar) en mevrouw (Mien) Wijnen-Rozenboom (82 jaar) zijn op dinsdag 19 november 60 jaar getrouwd. Burgemeester Schaap kwam het echtpaar feliciteren namens het gemeentebestuur.

De dame in de rode jas

Vronis was jaren geleden met vrienden op stap in Wageningen. Via via was er een ontmoeting van vrienden van Vronis waarbij een opvallende verschijning aanwezig was, een mooie jongedame in een rode jas. Enkele weken later was er op de Patrimoniumweg in Heelsum een feest en Vronis zag toen weer dezelfde dame met haar rode jas.

Hij kon het niet laten en is naar deze dame toe gelopen. Dit was Mien Rozenboom. De vonk tussen Vronis en Mien sloeg over en zij trouwden in 1959

Vronis is als meubelmaker begonnen en later is hij vrachtwagenchauffeur geworden. Dat bleef hij doen totdat hij op zijn 72e met pensioen ging. Mien is ruim 20 jaar interieurverzorgster geweest en zorgde daarnaast voor de kinderen en honden thuis. In hun vrije tijd gingen Vronis en Mien vroeger graag en veel naar de bioscoop. Verder judode en voetbalde Vronis en Mien deed aan korfbal en zat graag in haar naaiatelier.

Vronis en Mien kregen twee kinderen, zoon Geurt en dochter Diana. Dochter Diana die op 47-jarige leeftijd is overleden, liet het echtpaar twee kleinkinderen na, Twan en Nick. Vronis en Mien genieten van het samenzijn en hun contact met de familie.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden