Presentatie ruimtelijk-economische conceptvisie Centrum Oosterbeek

Foto: Google Maps

De gemeente Renkum heeft, inwoners, ondernemers en vastgoedeigenaren de afgelopen twee maanden gevraagd om mee te denken over een ruimtelijk-economische visie voor het centrum van Oosterbeek.

Donderdagavond 12 december 2019 wordt deze conceptvisie gepresenteerd

Waarom een ruimtelijk-economische visie?

In het centrum van Oosterbeek vinden allerlei ontwikkelingen plaats. Om een goede afweging te kunnen maken welke functies voor de verschillende locaties voor de toekomst het meest wenselijk zijn, is voor voor het hele centrum van Oosterbeek een visie gemaakt.

Hierbij wordt niet alleen naar het belang van het centrum voor de inwoners van Oosterbeek gekeken(‘goed boodschappen doen in Oosterbeek’), maar ook vanuit recreatief oogpunt naar het centrumgebied van Oosterbeek (‘genieten in Oosterbeek’).

Bijeenkomst

De input die ontvangen  is, is zeer waardevol en goed bruikbaar voor de visie. Op donderdag 12 december presenteert de gemeente de conceptvisie. Ook willen ze een aantal keuzes bespreken om te komen tot een definitieve visie voor het centrum van Oosterbeek. Deze visie kan vervolgens gebruikt worden als toetsingskader voor mogelijk nieuwe ontwikkelingen.

  • Wanneer: donderdag 12 december 2019
  • Tijd: 19.00 uur
  • Waar: Raadzaal gemeentehuis, Generaal Urquhartlaan 4 in Oosterbeek
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden