Spreekuur wethouder Marinka Mulder Huis van Renkum

Foto: Renkum Nieuws

Op maandag 20 januari 2020 houdt wethouder Marinka Mulder voor het eerst een spreekuur in het Huis van Renkum. In Wageningen hebben ze al langer een spreekuur met een wethouder en dat levert positieve resultaten op.

Heb je een vraag over sport, gelijke kansen voor kinderen en jongeren of heb je ideeën en vragen over jeugdzorg? Of wil je gewoon eens met de wethouder praten over je buurt of dorp?

Dan ben je van harte welkom tijdens het spreekuur van wethouder Marinka Mulder op maandag 20 januari van 18.00 uur tot 20.00 uur

Spreekuur

Een spreekkuur met een wethouder is niet nieuw. In de gemeente Wageningen hield wethouder Gudden in de Binnenstadswinkel wekelijks een spreekuur. Gudden is inmiddels vervangen door Maud Hushof als wethouder met de taken financiën, economie, participatie (werk & inkomen) en groen (natuur & landschap).

Gudden vertelde het erg nuttig te vinden en een beeld te krijgen van wat er leefde in de stad. Zie hieronder de reportage die de Veluwezoom In Beeld maakte over de Wageningse Binnenstadswinkel waarin Gudden verteld over het nut van zo’n spreekuur.

Binnenstadswinkel heropend op nieuwe locatie Hoogstraat

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden