Budgetkring 2016: oplossen en voorkomen financiële problemen

Foto: stevepb, pixabay

Wilt u ook meer grip krijgen op uw uitgaven, met minder geld rond kunnen komen of schulden voorkomen? Meld u dan aan voor de Budgetkring! De kring is een werkgroep voor het oplossen en voorkomen van financiële problemen.

Deelnemers gaan op een creatieve manier aan de slag om zaken anders aan te pakken: handig inkopen, zuinig met energie, slim besparen, lekker eten voor weinig en budgetteren. Half oktober willen we starten met een nieuwe Budgetkring, als er voldoende deelnemers zijn.

Gratis deelnemen

Inwoners van de gemeente Renkum kunnen gratis deelnemen aan een Budgetkring. Onder begeleiding ervaart u in vijftien bijeenkomsten hoe u op een creatieve manier meer kunt doen met minder geld. U werkt zelf aan een gewenste verandering in uw situatie. Tot het einde van het jaar is er elke week een bijeenkomsten. Daarna is er om de week een bijeenkomst. De groep bestaat uit zes tot tien deelnemers. Het lesmateriaal is gratis.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie op www.renkum.nl/budgetkring. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor de ? Bel dan met het Sociaal Loket van de gemeente op (026) 33 97 270 of mail naar [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden