Inloopinformatieavond over de ontwikkeling van Dunoveste in Doorwerth

Foto: Googlemaps

Doorwerth – Op de plek van het oude kantoorgebouw Dunoveste aan de Houtsniplaan wil Janssen de Jong Projectontwikkeling nieuwe appartementen bouwen.

Hiervoor hebben zij samen met een architect en een landschapsarchitect een plan ontwikkeld.

Inloopbijeenkomst op het terrein

Om alle omwonenden te betrekken bij het plan nodigt Janssen de Jong Projectontwikkeling iedereen graag uit voor een inloopbijeenkomst op dinsdagavond 13 juli van 19.30 tot 21.00 uur. Samen met de architect en landschapsarchitect licht de ontwikkelaar die avond de plannen toe. Ook is er tijd en ruimte om in gesprek te gaan over wensen, zorgen en ideeën.

De inloopbijeenkomst is op de locatie zelf, op het terrein aan de achterzijde van het gebouw. Je bereikt dit terrein via de Van der Molenallee. Je auto kun je parkeren aan de Houtsniplaan. De bijeenkomst is buiten. Bij slecht weer worden er enkele tenten geplaatst op het terrein.

Houd die avond rekening met de 1,5 meter afstand.

Verhinderd, maar wel geïnteresseerd?

Meld je op dunoveste.nl aan voor de nieuwsbrief en je wordt op de hoogte gehouden van het plan. Heb je naar aanleiding van deze uitnodiging of na de inloop avond op 13 juli nog vragen? Mail naar [email protected]. Of bel (088) 35 59 429.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen