Wat vind jij van het eerste welkomstbord Veluwestijl geplaatst in Renkum?

Foto: gemeente Renkum

Burgemeester Agnes Schaap en wethouder Leoinie Rolink hebben, namens de gemeente Renkum, samen met het Toeristisch Platform Lage Veluwe en kunstenaar Albert Ziëck het eerste nieuwe Veluwse welkomstbord onthuld langs de N225 t.h.v de Bokkedijk.

De gemeente Renkum wil de meest gastvrije gemeente van de Veluwe zijn. Daar hoort bij dat de gasten op een welkome manier ontvangen worden en op een prettige en correcte manier geïnformeerd. Dit komt tot uiting met deze nieuwe recreatieve borden: wegwijzers, informatiepanelen en borden waarmee de bezoekers welkom worden geheten. De bedoeling is dat elke Veluwse gemeente nieuwe eenduidige en eigentijdse bebording krijgt.

Ontwerp

In samenwerking met de Veluwealliantie en kunstenaar Albert Ziëck is met het DNA van Renkum het eerste welkomstbord ontworpen. Dit past bij de hoge kwaliteit van de natuur- en cultuurbeleving die de gemeente nastreeft zowel binnen de gemeente als op de Veluwe. Het is de bedoeling dat er per dorp een welkomstbord komt met een eigen identiteit en een natuurlijke uitstraling. Samen met inwoners, ondernemers en organisaties werken wij aan deze nieuwe bebording die de unieke identiteit en uitstraling van elk dorp in onze gemeente uitdraagt.

Wat vind jij van het recreatieve welkomstbord?

De gemeente is benieuwd wat je van het nieuwe welkomstbord vindt! Een reactie of aanmelding om mee te denken kun je sturen naar [email protected]

welkomstbord

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].