Geen coronavaccinatie gehad? De vaccinatiebus komt naar Doorwerth

Foto: Petra Scheutjens

Doorwerth – Snel en dichtbij een coronavaccin halen? Het kan in de vaccinatiebus van de GGD Gelderland-Midden. Op maandag 13 december 2021 staat de vaccinatiebus voor de 2e keer in het centrum van Doorwerth.

De bus staat op de parkeerplaats bij de Jumbo (Mozartlaan) van 12.00 tot 18.00 uur.

Vaccinatie

In de bus kun je kiezen tussen de vaccins Janssen en Pfizer. Janssen is vanaf 18 jaar en je bent dan met 1 prik klaar. Het Pfizer-vaccin is vanaf 12 jaar. Voor volledige vaccinatie met Pfizer zijn 2 prikken nodig. In de bus maken ze bij de 1e prik met Pfizer meteen een afspraak voor de 2e prik. Vergeet niet je ID-bewijs en mondkapje mee te nemen!

Vragen over de vaccinatie of het coronavirus?

Dan kun je terecht bij de informatiebus van de GGD Gelderland Midden. Het actuele schema van de informatiebus, vaccinatiebus en prikangst-uren zijn vind je op de website ggdgm.nl/waarenwanneer.

Kijk op de website ggdgm.nl of bel met GGD Gelderland-Midden op (0800) 84 46 000.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen