Uitval medewerkers Team Gemeentewerf door corona

Foto: Geralt, Pixabay

Op dit moment zijn veel medewerkers van de gemeentewerf (buitendienst) van de gemeente Renkum uitgevallen door coronabesmettingen.

Sommige hebben zelf corona, anderen zitten thuis in quarantaine vanwege besmettingen binnen het gezin.

Onderhoud buitenruimte

Team Gemeentewerf verzorgt het onderhoud van de buitenruimte in onze gemeente. Zij handelen onder andere de meldingen af die inwoners aan de gemeente doorgeven. Ze proberen iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn maar door uitval van personeel lukt het op dit moment niet om de normtijd te halen die staat voor het afhandelen van meldingen.

De gemeente vraagt hiervoor begrip.

Gevaarlijke situaties melden

Bij gevaarlijke situaties staan ze uiteraard voor je klaar. Geef gevaarlijke situaties altijd telefonisch aan de gemeente door. Dit kan door te bellen naar (026) 33 48 111.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen