Eindelijk op verjaardagbezoek bij de 101-jarige Wies Vaessen-Heijnen

Foto: Gemeente Renkum

Wolfheze – Op 6 januari is mevrouw Wies Vaessen – Heijnen maar liefst 101 geworden. Vanwege de coronapandemie was een bezoek op haar 100e verjaardag in 2021 al niet mogelijk.

Ook op haar verjaardag in januari dit jaar kon burgemeester Agnes Schaap niet bij haar op bezoek.

Alsnog op bezoek

Maar nu het gelukkig weer kan, gaat de burgemeester natuurlijk bij haar langs om haar alsnog persoonlijk te feliciteren. Het was een gezellig bezoek, want mevrouw Vaessen- Heijnen kan nog heel goed vertellen!

Mevrouw Vaessen – Heijnen is op 6 januari 1921 in Valkenburg geboren. Sinds 1996 woont zij met veel plezier in de gemeente Renkum. Momenteel woont zij in Het Schild in Wolfheze, zij is daar heel blij met haar kamer.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen