Veteranenbijeenkomst gemeente Renkum op 23 juni

Foto: Renkum Nieuws

De gemeente Renkum organiseert op donderdag 23 juni een veteranenbijeenkomst. Hiervoor krijgen alle veteranen in de gemeente een uitnodiging. Veteranen die nog niet bij het Veteraneninstituut staan aangemeld roepen ze speciaal op zich te melden voor deze bijeenkomst.

Ook hen willen zij bedanken voor hun inzet in oorlog en tijdens vredesmissies. De bijeenkomst is van 15.30 tot 18.30 uur bij Museum Bronbeek, Velperweg 147 in Arnhem. Een rondleiding over het landgoed maakt onderdeel uit van het programma.

Aanmelden voor 9 juni

In week 22 versturen ze de uitnodigingen op naam aan de hand van een adressenlijst van het Veteraneninstituut. Ben je veteraan en woon je in de gemeente Renkum maar ben je niet ingeschreven bij het Veteraneninstituut? Natuurlijk ben ook jij van harte welkom bij de bijeenkomst op 23 juni!

Meld jezelf (en je partner of begeleider) dan vóór 9 juni aan bij Tess Doornenbal of Louise van Uum. Of stuur een e-mail naar [email protected] of [email protected] of bel (026) 33 48 111. Vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen waarmee je komt.

Nederlandse Veteranendag

De Nederlandse Veteranendag is een nationaal initiatief waarbij erkenning en waardering voor veteranen centraal staat. Een eerbetoon aan Nederlandse veteranen, zowel ‘oude’ veteranen (WOII en het KNIL) als ‘jonge(re)’ veteranen, ingezet tijdens vredesmissies als voormalig Joegoslavië en Afghanistan. De landelijke bijeenkomst in Den Haag is op zaterdag 29 juni 2022.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen