Wekelijkse inzameling gft+e in de zomer niet altijd op zelfde dag

Ophaalschema van een buurt in Renkum
Foto: ACV

In de zomermaanden juni, juli en augustus leegt ACV de kliko’s voor gft+etensresten elke week. Deze extra inzamelrondes in de zomer kunnen op afwijkende dagen zijn dan je gewend bent.

ACV zamelt ook voor vier andere gemeenten het afval in. Daarom is het voor ACV niet haalbaar om in de hele gemeente de kliko’s van de extra inzamelrondes tijdens je vertrouwde ophaaldag op te halen. Check de ACV-app of de afvalkalender op acv-afvalkalender.nl voor de juiste inzameldagen in je straat.

Wens vanuit inwoners

Hiermee geven ze gehoor aan de wens van inwoners om tijdens de meest warme maanden van het jaar gft+e vaker op te halen. Dit om nare luchtjes, vliegen en maden te voorkomen. De rest van het jaar haalt ACV elke 2 weken het gft+e op.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen