Inloopavond Natuurherstel op de Veluwe in Wolfheze

Foto: Bertvthul, Pixabay

Wolfheze – De Veluwe is een bijzonder én kwetsbaar natuurgebied waar we trots en zuinig op zijn. Het gaat echter niet goed met de Veluwse natuur. Deels is dat te zien en deels juist niet, omdat er veel niet meer is.

Het herstel en sterker maken van de natuur heeft prioriteit. Daarom werkt de Provincie Gelderland aan herstelprogramma’s voor bossen, heide en stuifzanden, vennen en venen en beken, die hieraan een bijdragen leveren.

Op dinsdag 28 juni 2022 organiseert de provincie daarom een inloopavond in Wolfheze voor belangstellenden over natuurherstel op de Veluwe.  Wil je meer weten over de herstelprogramma’s op de Veluwe? Kom dan van 19.00 tot 21.00 uur in Fletcher hotel De Buunderkamp in Wolfheze.

Programma

  • 19.00 uur: inloop met koffie/thee
  • 19.30 uur: presentatie Samen werken aan de Veluwse natuur, provincie Gelderland
  • Vragen uit de zaal
  • 20.15 uur: 1-op-1 vragen stellen aan projectleiders/ ecologen over de herstel-programma’s die in de maak zijn.
  • 21.00 uur: einde

Aanmelden doe je vóór 17 juni door een mail te sturen naar [email protected]. Heb je nu al vragen? Dan kun je deze stellen door een bericht te sturen naar hetzelfde emailadres.

Wil je op de hoogte worden gehouden? Abonneer je dan op de tweemaandelijkse nieuwsbrief via de website gelderland.nl/natuuropdeveluwe.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen