De nieuwe kinderburgemeester gemeente Renkum wordt Thom Eerens

Foto: Berry de Reus

Oosterbeek – Vandaag is bekendgemaakt dat Thom Eerens de nieuwe kinderburgemeester van de gemeente Renkum wordt. Hij werd door burgemeester Agnes Schaap verrast terwijl hij in de klas zat.

thomMet de, inmiddels, traditionele taart met foto natuurlijk.

Volgende week woensdag, 29 juni, wordt de nieuwe kinderburgemeester, voorafgaand aan de raadsvergadering geïnstalleerd. Ook wordt dan afscheid genomen van Aline Huijgen, die afgelopen jaar onze kinderburgemeester was.

Rol kinderburgemeester

Thom zit in groep 7 van de Mariënbornschool in Oosterbeek. Hij wordt één jaar kinderburgemeester, en vertegenwoordigt dan alle kinderen van de gemeente Renkum. Als ambassadeur van de gemeente gaat hij samen met burgemeester Agnes Schaap op pad naar evenementen en officiële gelegenheden, om bijvoorbeeld bijeenkomsten te openen of een toespraak te houden.

thom
Thom samen met zijn ouders, broer en zus

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen