Doe iets nieuws en ontdek je talent! Talentenmarkt basisschoolleerlingen

Freerunning, heb jij het talent?
Foto: Parkour_Foundations, THOR, CC BY 2.0

Doe iets nieuws en ontdek je talent! Speciaal voor basisschoolleerlingen van groep 3 tot en met groep 8 organiseert onze kinderburgemeester Aline Huijgen op zaterdag 9 juli 2022 een talentenmarkt.

Kinderburgemeester Aline over de talentenmarkt

“Ik ben Aline Huijgen en ik ben de kinderburgermeester 2021/2022. Mijn thema is ‘ontdek je talent’ – want ik vind het belangrijk dat iedereen zijn talent kan ontdekken, zodat je niet onzeker hoeft te zijn. Daarom heb ik deze Talentenmarkt georganiseerd. Kom je ook?”

  • Waar: Dorenweerd College, Dalweg 5 in Doorwerth
  • Tijd:
  1. Groep 3 tot en met 5 van 9.00 tot 12.30 uur
  2. Groep 6 tot en met 8 van 13.30 tot 16.45 uur

Kom je ook naar de talentenmarkt? Meld je dan vóór vrijdag 8 juli online aan. Klik daarvoor hieronder.

Ja, ik kom 9 juli naar de talentenmarkt!

 

Doe iets nieuws en ontdek je talent!

Er zijn 4 leuke activiteiten waar je uit kunt kiezen. Je kunt ’s ochtends meedoen of ’s middags, dat ligt aan de groep waar je inzit. Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd. Je kunt kiezen uit:

  • Streetdance: Streetdance is een stoere dansvorm met een mix van verschillende stijlen. Na een warming-up worden er stoere dansen aangeleerd op leuke, actuele muziek. Het plezier staat natuurlijk voorop!
  • Theater: Is het theater iets voor jou? De docenten van theaterwerkplaats Kazou laten je kennismaken met de wereld van het theater! Leer acteren, muziek maken, zingen of dansen – of doe het allemaal.
  • Freerunning: Om te kunnen freerunnen heb je niet veel nodig: je lijf en een beetje lef. Beweeg in een vrije vorm en zoek steeds een nieuwe uitdaging. Zo leer je jezelf en je kracht kennen én ontwikkelen! Dit is echt iets waarvan je niet denkt dat je het kan!
  • Syrische koekjes bakken: Houd jij van nieuwe dingen ontdekken en van lekker eten (maken)? Kom dan Syrische koekjes boeken! Samen met drie Syrische vrouwen dompel je je (handen) onder in deeg en maak je van bijzondere ingrediënten de mooiste koekjes!
  • Maak je eigen spel! (alleen ’s ochtends): Een ruimte met allemaal losse spullen, doeken, dozen, planken, knikkers, tape en noem maar op. Niemand zegt wat je moet doen, dat bepaal je helemaal zelf! Bouw een hut, een baan met hindernissen of lanceer dozen!
  • InDifferent (alleen ’s middags): Een school hoort een fijne plek te zijn voor iedere leerling! Helaas worden sommige kinderen nog gepest en gediscrimineerd. InDifferent wil dat veranderen! Bij onze activiteit leer je op een leuke manier hoe jij ook mee kunt helpen!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen