Koninklijke Onderscheiding voor voorzitter DKOD Michiel Hupkes

Foto: Berry de Reus

Renkum – Afgelopen zaterdag, 25 juni, tijdens het 90-jarig jubileumfeest van Korfbalvereninging DKOD in de Doelum ontving voorzitter Michiel Hupkes (55) een koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Agnes Schaap.

Hij is hiermee benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Korfbal

Michiel HupkesDe korfbalvereniging DKOD (De Korf Ons Doel) bestaat dit jaar 90 jaar. In dit jubileumjaar Michiel heeft een belangrijke rol als voorzitter van de vereniging. In zijn jaren als voorzitter heeft hij de vereniging op een succesvolle manier overgebracht van het lang vertrouwde Wilhelminasportpark in Heelsum naar MFC Doelum in Renkum.

Het multifunctionele centrum, waar hij zelf, in een speciale klankbordgroep, over heeft meegedacht.

Cultuurtraject

Het draait niet alleen om sport bij DKOD. Onder leiding van Michiel is de vereniging bezig om zichzelf opnieuw uit te vinden in een cultuurtraject. De bedoeling is om de korfbalvereniging weer echt midden in de maatschappij te plaatsen. Zijn geduld en overtuigingskracht komen hem hierbij van pas.

Sportman

Michiel heeft een groot hart voor de sport. Naast korfbal zette hij zich ook in voor voetbalclub RVW waar hij kort trainer/coach was en jarenlang meedacht over het technisch beleid van de voetbalclub.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen