Het echtpaar Minnen – de Frel is 60 jaar getrouwd

Foto: Berry de Reus

Doorwerth – Maandag 25 juli bracht burgemeester Agnes Schaap een bezoek aan Ria en Gerrit Minnen – de Frel, ter ere van hun 60-jarig huwelijk.

Ria is geboren in Leersum en ging studeren in Leiden als verpleegkundige. In die tijd was het gebruikelijk om dan intern te gaan wonen. Na die tijd werkte ze anderhalf jaar als verpleegster in een revalidatiecentrum. Gerrit is geboren en getogen in Wageningen en heeft 45 jaar in de apotheek gewerkt. Toen ze 60 jaar geleden gingen trouwen stopte Ria met werken en richtte ze zich op het huishouden en de kinderen.

De wereld gezien

Het echtpaar heeft veel van de wereld gezien, vooral de landen in Azië hadden hun voorkeur. Zo hebben ze een bezoek gebracht aan Thailand, Vietnam, Dubai, Indonesië en Singapore. Grappig genoeg waren de reizen vaak in het verre Oosten, maar hebben ze de Waddeneilanden nooit bezocht.

Toch was er ook een grote liefde voor reizen dichterbij, op de camping in Duitsland stond 60 jaar de caravan. Ze stonden daar zelfs met twee caravans om de kinderen en kleinkinderen te ontvangen. Met het stijgen van de leeftijd, zijn ze hiermee gestopt. Ze genieten er nog steeds van om tijd door te brengen met die kinderen en kleinkinderen.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen