Talentenmarkt oud-kinderburgemeester Aline Huijgen overgedragen

Foto: gemeente Renkum

Voormalig kinderburgemeester Aline Huijgen zou op zaterdag 9 juli de Talentenmarkt plaatsvinden, helaas moest dat afgelast worden, omdat er te weinig aanmeldingen waren. Maar daarmee is het nog niet afgelopen met de Talentenmarkt!

Sterker nog: Renkum voor Elkaar gaat er graag verder mee aan de slag.

‘Je talent ontdekken is belangrijk’

Aline was het afgelopen jaar de kinderburgemeester van de gemeente Renkum. Daarin heeft ze aandacht gevraagd voor haar thema ‘Ontdek je talent’. Daar zegt ze zelf over: “Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn/haar talent kan ontdekken, zodat je niet onzeker hoeft te zijn.”

De Talentenmarkt was dan ook het evenement waar kinderen kennis konden maken met nieuwe en voor hen onbekende activiteiten, zoals free running, theater en streetdance.

Zo’n goed idee

Ilja de Vries van Renkum voor elkaar neemt het idee – voor de gelegenheid in de vorm van een cheque – graag in ontvangst van Aline. “Alines idee is echt zo goed! Dat is iets waar we als Renkum voor Elkaar natuurlijk helemaal achter staan. Iedereen heeft weer een ander talent, en het is niet altijd makkelijk om erachter te komen waar je goed in bent. Natuurlijk is het jammer dat het niet door kon gaan. Maar met dit idee gaan we graag aan de slag.”

Er zijn gesprekken gaande om een nieuwe editie van de Talentenmarkt in het najaar te organiseren, maar op dit moment is daar nog niets over bekend.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen