100 jaar Renkum: welke inwoner hoort er in de Club van 100?

Foto: tookapic, pixabay

Volgens de gemeente Renkum is iedere inwoner van de ruim 31.000 inwoners even belangrijk. Toch zijn er mensen die altijd klaar staan voor een ander.

Of die net dat stapje extra zetten. Die veel doen in het verenigingsleven of die zorgen dat alles in de wijk op rolletjes loopt. Die mensen zetten we extra in het zonnetje in het feestjaar 2023.

Een club met bijzondere inwoners

In het jaar dat de gemeente Renkum 100 jaar bestaat, richten ze de Club van 100 van Renkum op. Een club met bijzondere inwoners van onze gemeente. Ze worden uitgenodigd bij officiële gebeurtenissen zoals de officiële opening op 7 mei en een aantal van hen krijgt extra aandacht op de site, renkum.nl/100. Iedereen van 100 jaar en ouder is sowieso lid van de Club van 100 van Renkum, net als de ereburgers en de mensen die dit jaar een onderscheiding krijgen.

Wie zijn die bijzondere 100 mensen? Dat bepalen de inwoners van de gemeente Renkum. Met een nominatieformulier kunnen inwoners kandidaten voor de Club van 100 van Renkum voordragen!

Iemand nomineren voor de Club van 100

Als je vindt dat iemand een plek verdient in de Club van 100 van Renkum dan is het nodig dat:

  • die persoon in de gemeente Renkum woont. Iemand van buiten Renkum nomineren? Maak dan duidelijk waarom die persoon toch moet worden genomineerd.
  • die persoon zich op een bijzondere manier inzet voor de gemeenschap.

Na de nominatie

De gemeente vraagt in eerste instantie alleen om de naam en woonplaats van de genomineerde. Dat doen ze vanwege de privacy. Als ze de persoon die je nomineert, toevoegen aan de Club van 100 van Renkum, dan nemen ze contact met je op voor meer gegevens.

Je kunt ervoor kiezen dat de genomineerde niet weet dat je hem of haar hebt genomineerd. Als je er geen bezwaar tegen hebt dat de genomineerde weet dat je hem of haar hebt genomineerd, kunnen ze dat eventueel met hem of haar delen.

Nomineer hier jouw favoriete inwoner voor de Club van 100!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen