Maria (מרים) de vrouw van Jozef en de moeder van Jezus Christus

De foto van statie 13, Jezus wordt aan Zijn Moeder gegeven
Foto: St. Maria van Renkum

Renkum – De Stichting Maria van Renkum organiseert een informatieve én boeiende voordracht: ‘Maria (מרים) de vrouw van Jozef en de moeder van Jezus Christus’ door oud-leraar, programmamaker en cultuurhistoricus Eric Kolen.

Een en ander wordt op een prachtige wijze muzikaal omlijst.

Maria (מרים)

Het programma vindt plaats op dinsdag 26 oktober 2021 in het kerkgebouw a/d Utrechtseweg 153 te Renkum en iedereen waar dan ook vandaan, is van harte welkom. Ze beginnen om 19.30 uur, de kerk is open vanaf 19.00 uur. De lezing zelf duurt twee uur en tussentijds is er een korte pauze. Na afloop wordt gelegenheid tot napraten geboden.

Reserveren kan schriftelijk via [email protected] en door een bijdrage – minimaal 5 euro p.p. voor de kosten inclusief koffie/thee – over te maken op rek.nr. NL53INGB0009009881 t.n.v. de Stichting Maria van Renkum onder vermelding van Lezing Maria en het aantal personen.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Cookieinstellingen