Jaarlijkse kerstnachtviering Protestantse Kerk vanuit de schaapskooi

Ds. Irene Pluim tussen de schapen
Ds. Irene Pluim tussen de schapen
Foto: Henk van Loenen

De jaarlijkse kerstnachtviering van de Protestantse Kerk Oosterbeek/Wolfheze komt dit jaar vanuit de schaapskooi op de Ginkelse Heide in Ede.

Door de huidige coronamaatregelen is de Vredebergkerk in Oosterbeek op kerstavond gesloten en is de viering eerder deze week opgenomen in de stal van de schaapskudde. Ds. Irene Pluim van de PKN Oosterbeek/Wolfheze houdt op deze bijzondere locatie tussen de schapen een korte meditatie en 4 personen vormen een zanggroep die meerstemmig enkele liederen zingt.

Kerkomroep

De opnamen worden op kerstavond, 24 december, vanaf 19.00 uur online gezet en uitgezonden via kerkomroep.nl (zoek naar Oosterbeek en Vredebergkerk) en YouTube (zoek naar PKN Oosterbeek/Wolfheze).

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen