Lekenpreek door Ahmed Marcouch over de verloren zoon

Foto: Partij van de Arbeid. Foto: Lex Draijer

Oosterbeek – Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem houdt op 29 mei een lekenpreek in de remonstrantse kerk in Oosterbeek.

Marcouch baseert zijn preek op de gelijkenis van de Verloren Zoon uit het Evangelie van Lucas. Over dingen uitproberen. Spijt krijgen en opnieuw beginnen. Een verhaal over onderlinge jaloezie en uiteindelijk aanvaarding. Het is een verhaal dat ons een spiegel voorhoudt. Aan ieder van ons en aan de samenleving. Groepen die jaloers zijn op elkaar en uit elkaar worden gedreven. Hoe zorgen wij voor aanvaarding? En een nieuw begin?

Lekenpreek

De dienst wordt geleidt door Joost Röselaers en vangt aan om 10.00 uur. De kerk is open vanaf 9.30 uur. Entree is gratis. De remonstrantse kerk staat aan de Wilhelminastaat 10 te Oosterbeek.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen