Ontmoeting en een verhaal over de heiligverklaring van Titus Brandsma

Foto: PKN

Oosterbeek – In deze vakantietijd is een ontmoeting met elkaar extra belangrijk. Daarom wordt er begonnen met koffie of thee en is er tijd voor een praatje met elkaar. Daarna wordt er verteld over Titus Brandsma, een Heilige Held.

Wie was hij en waarom werd hij heilig verklaard? En wat betekent zo’n heiligverklaring anno 2022. Je bent hartelijk welkom op dinsdag 9 augustus van 15.00 tot 16.30 uur in de Trefzaal van de Bernulphuskerk in Oosterbeek.

Vanwege de voorbereidingen is het fijn om van te voren te horen wie er bij zullen zijn. Je kunt je op geven bij Miep Geutjes (026 3342181) of bij Tineke de Rijk (026 8404244). De middag wordt georganiseerd door het bezoekwerk van zowel de Bernulphusparochie als de Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen