Gezellig naar familiecircus Bolalou in Wageningen

Foto: familiecircus Bolalou

Het gezellige familiecircus Bolalou komt volgende week naar Wageningen! Na jaren zonder voorstellingen kan het Wageningse publiek in oktober weer eens genieten van een echt traditioneel familiecircus van de jonge familie Bossle.

Zand en zaagsel

Dennis is een circusman pur sang. Geboren in de woonwagen en opgegroeid in het circus van zijn ouders. Steffie daarin tegen is een echte Limburgse, en had in haar jeugd niks met circus.

Tot het moment dat zij Dennis ontmoette en de vonk oversloeg. Zij zette haar burgerleven aan de kant en besloot mee te reizen en zich onder te dompelen in de wereld van zand en zaagsel.

Met maar liefst twintig verschillende nummers wordt een voorstelling gegeven met acrobatiek, een muzikale clown, en natuurlijk met de liefdevol verzorgde dieren.

Friese paarden

Want een circus zonder dieren is natuurlijk geen echt circus en dit circus treedt op met rasechte prachtige Friezen! Niet alleen zijn er paarden, maar ook ponies, lama’s, koeien, kamelen, en papegaaien. En behalve de eigen honden van de familie treedt ook een prijswinnende artieste met een heel roedel aan witte herders op! Hier kun je wat foto’s zien uit hun programma.

De Limburgse Steffie en haar man Dennis heten je van harte welkom in hun prachtige nieuwe tent aan de Englaan in Wageningen tijdens één van de vijf voorstellingen in de herfstvakantie! Het circusprogramma duurt ongeveer twee uur en wordt onderbroken door een pauze. De voorstelling in geschikt voor alle leeftijden.

  • Vrijdag 25 oktober 19.00 uur
  • Zaterdag 26 oktober 15.00 & 19.00 uur
  • Zondag 26 oktober 11.00 uur & 15.00 uur

Kaarten

Het kopen van entreekaarten doe je aan de circuskassa. Deze is 30 minuten voor iedere voorstelling geopend. Let op! Je kunt NIET pinnen aan de circuskassa. Je kunt ook online reserveren, dan weet je zeker dat er plek is, reserveren doe je hier.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden