Bezoekerscentrum Renkums Beekdal: voorzichtige start kinderactiviteiten

Foto: SofieLayla Thai, Pixabay

Renkum – Ook alle activiteiten in het bezoekerscentrum van het Renkums Beekdal waren door corona tot stilstand gekomen. Deze maand worden de kinderactiviteiten weer voorzichtig opgestart,

Reserveren is verplicht en volwassenen kunnen niet meer mee vanwege de 1,5 meter afstandsregel. Deze maand zijn er 2 activiteiten:

Woensdag 12 mei Bloesemtocht

In mei is er al veel in bloei. We gaan op zoek naar knoppen en bloesem. En terug in het Mussennest gaan we de takken natekenen of schilderen. Al het benodigde materiaal is aanwezig.

Woensdag 26 mei Schuitje varen

Deze middag vouwen we bootjes van papier. Voor de oudere kinderen liggen er kurken klaar, waar je ook een mooie boot van kunt maken. En is je schuitje af? Dan kun je ermee spelen bij de waterpomp.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].