Nieuwe Zondagen met lezing van kunstenares Petra Hartman

Foto: Rinus Wandel

Kunstenares Petra Hartman vertelt over haar kleurrijke schilderijen, sieraden en objecttassen; ook over de modeshows die zij maakte met de ‘supermodels met beperking’ en haar interieurwerk met ontwerper Ruud-Jan Kokke.

Het uitbundige en vrolijke werk van Petra Hartman is opgenomen in diverse particuliere en museale collecties waaronder the Helen Drutt Collectie Houston en het Rijks Museum en Stedelijk Museum Amsterdam.

Deze Nieuwe Zondag vindt zondag 5 november plaats in het Airborne Museum.

Gezellige ontmoeting

Nieuwe Zondagen staat voor een gezellige ontmoeting met een hapje en een drankje, in combinatie met een lezing of workshop voor senioren uit de gemeente Renkum en Arnhem. Senioren uit deze gemeenten die graag in contact komen met anderen en het leuk vinden om een interactieve lezing of workshop te volgen zijn van harte welkom in villa Hartenstein.

Voor mensen die enige schroom ervaren om te komen omdat zij niemand kennen: er zijn gastvrouwen en –heren aanwezig om iedereen persoonlijk welkom te heten en gedurende het programma te begeleiden.

Programma

  • 14:00 – 14:30 uur iedereen neemt gezellig plaats aan een tafeltje en drinkt koffie of thee met iets lekkers
  • 14:30 – 15:15 uur lezing of workshop
  • 15:15 – 16:30 uur napraten met hapje en drankje

Aanmelden en kosten

Aanmelden is sterk aanbevolen in verband met het beperkt aantal plaatsen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via aanmelding@airbornemuseum.nl of via (06) 12604769 (Genevieve Wils) o.v.v. naam, adres en telefoonnummer/e-mailadres. Deelname aan het programma kost € 6,00 (inclusief lezing, drankjes en hapjes).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen