Poëziecafé Het Park Binnen: een avond vol verhalen

Foto: De Kreek

Tijdens het poëziecafé van 20 februari is er een mooi aanbod van ‘het korte verhaal’!

Een stel enthousiaste verhalenvertellers uit Renkum doet een boekje open over alledaagse zaken, zielenroerselen, fabels, fictie en non-fictie.

En zoals altijd is er ook ruimte voor de poëzie. Ook nu weer is er het open podium, dus wie zich geroepen voelt, kan zich hiervoor aanmelden op de avond zelf, voor acht uur.

Verhalen en gedichten afgewisseld met muziek

De volgende verhalenvertellers zullen hun pennenvruchten ten gehore brengen.

Lucy Kortram. In 1974 verscheen haar dichtbundel ‘Suriname roept’. Na een arbeidzaam leven gooide zij enkele jaren geleden het roer om door te gaan schilderen, poëzie en proza te schrijven. Lucy werkt als verhalenverteller in het Openlucht Museum te Arnhem.

Henriette Deurloo, een Arnhems meisje, is sinds 2017 woonachtig in Wolfheze. Als touroperator schreef ze regelmatig reisverslagen. Ze was o.a. werkzaam als wijndocent en is registervinoloog.

Tegenwoordig heeft zij meer tijd voor korte verhalen en poëzie. Inspiratie haalt ze uit haar eigen persoonlijk leven.

Beatrijs van den Bos studeerde Grafische Vormgeving aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Arnhem. Ze werkt als freelance illustrator voor diverse gerenommeerde uitgeverijen.

Al twintig jaar schrijft ze fabels en sprookjes voor volwassenen. Vanaf 2011 maakt ze getekende dagboeken (zelf gebonden en beschilderd).

Jeroen Hendriksen begon na zijn pensioen met het schrijven van gedichten en verhalen. Hij publiceerde diverse gedichten in Poëziepuntgl en in de verzamelbundel Stadstheater (2017).

Hij is actief bij de organisatie van het Festival ‘Het Park Vertelt’.

verhalen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen