Met de Franse slag in Renkum: Kunst- en Brocantemarkt

Foto: Albert Ziëck

De Dorpsstraat en het Europaplein in Renkum worden omgetoverd tot het ‘Montmatre’ van Renkum. Een kunst- en brocantemarkt met de Franse slag.

Er is op zaterdag 25 augustus tussen 11.00-17.00 uur van alles te doen voor jong en oud.

Diversiteit

Een diversiteit aan kramen; kunstenaars zoals schilders, beeldhouwers en sieradenmakers laten hun kunsten zien en uiteraard zijn de kunstwerken te koop. Maar ook kramen met antiek, brocante en vintage zullen ‘schatgravers’ verblijden met mooie spullen.

Maar er is meer… er kan genoten worden van straat- en kindertheater, zang en dans, schminken voor kinderen en op de foto als een heuse Franse keizer en/ of keizerin.

Culinaire kunst

En uiteraard niet te vergeten zijn er diverse culinaire smaakmakers; crêpes, smaak-en kleurrijke ijsbolletjes op een schilderspalet, tosti’s bereid vanuit een Citroën bus uit 1956 en veel meer.

Kortom, het wordt een prachtig evenement met veel beleving!

De organisatie is in handen van Albert en Ina Ziëck, Bas van de Berg, Marjan van den Berg, Marijke Hofman en Judith van Vree.

Kom je kijken of doe je mee?

Ben jij een kunstenaar en/ of wil jij je kunsten laten zien (demonstraties/ workshops) of ben jij een standhouder met brocante, retro, vintage producten?

Dan word je van harte uitgenodigd om jezelf nog aan te melden voor deze markt door een mail te sturen aan [email protected].

article
38605
Met de Franse slag in Renkum: Kunst- en Brocantemarkt
De Dorpsstraat en het Europaplein in Renkum worden omgetoverd tot het ‘Montmatre’ van Renkum. Een
https://renkum.nieuws.nl/kunstcultuur/38605/franse-slag-renkum-kunst-en-brocantemarkt/
2018-07-06T09:36:22+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/07/06002753/kunst-en-brocantemarkt.jpg
brocante, Renkum, Renkum Centrum, Renkum Nieuws, retro, Sparkle Events, vintage
Kunst&Cultuur, Nieuws