Creative Writing neemt het Poëziecafé in de Kreek over!

Poëzie aan de muur Henriëtte Roland Holst
Foto: Richardkw Wikimedia

Deze editie van het poëziecafé zal volledig worden verzorgd door studenten Creative Writing van ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem.

Op het podium:

Saleha Alladien (1992) is van de Spoken Word. Haar thema is persoonlijke innerlijke beleving; verliefdheid, eenzaamheid, vriendschap, seksualiteit, depressie en trauma’s.

Elianne van Elderen (1997) stond op podia als Stukafest Preview en Tilt-festival. Deed een take-over bij VPRO Dorst, won de Interuniversitaire Literaire Prijs 2018.

Stan Frijsinger (1998) schrijft meestal over vogels. Hoe dat komt weet hij niet, want hij kan nog geen kraai van een ekster onderscheiden. Hij speelt graag met vorm en conventies.

Jesse Gunsing (1998) steekt in zijn gedichten alles wat hem inspireert en verwondert. Hij speelt met de lijn tussen realiteit en schijn en uit hiermee zijn humoristische taalgevoel.

Mel Kikkert (1999) is eerstejaars student Creative Writing en nog op zoek naar haar plek in de poëzie (en de wereld), voor zover dat mogelijk is.

Frederike Luijten (1998) maakt naast boekjes ook audio verhalen, films en muziek. Zij komt uit Tilburg en onderzocht dialect, de veranderlijkheid van plekken en het ouderlijk huis.

Myrthe Oomen (1996) schrijft absurde verhalen en romantische poëzie, zoekend naar een verstaalslag van liefde voor het leven naar de vertwijfeling die daarbij komt kijken.

Suzanne Reedijk (1997) schrijft om haar observaties een plek te geven. Zij is geïnteresseerd in het verbond tussen schrijver en lezer en hoe dat zich uit in tekst.

Ileen Rook (1998) is poëet en prozaschrijfster. Ze zit bij de Dichtclub en bij Urban House, tweemaal landelijk finalist van de Kunstbende en staat op diverse Spoken Word podia.

Bram Wientjes (2000) is jong maar al lang bezig. Hij maakte producties met Toneelgroep Oostpool. Naast schrijven is hij altijd in voor een drankje en de bijbehorende gezelligheid.

Roos Marijn Peperkamp (1992) studeerde af aan Creative Writing ArtEZ met de EP ‘Schemerlicht’. Ze componeert haar eigen nummers, werkte aan een solovoorstelling. Vanaf oktober zal ze deelnemen aan het Slow Writing Lab van het Letterenfonds.

Programmering: Malika Soudani, Sebastiaan van der Lubbe en Oscar Scheepers.

Kom luisteren en genieten!

POËZIECAFÉ , DINSDAG 19 MAART 2019
in Cultuur & Ontmoetingscentrum Kreek
Weverstraat 24 Oosterbeek ǀ 20:00 – 22:15 uur ǀ entree: 3 euro

article
46606
Creative Writing neemt het Poëziecafé in de Kreek over!
Deze editie van het poëziecafé zal volledig worden verzorgd door studenten Creative Writing van ArtEZ
https://renkum.nieuws.nl/kunstcultuur/46606/creative-writing-neemt-het-poeziecafe-in-de-kreek-over/
2019-03-12T23:46:26+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2015/12/01173340/Po%C3%ABzie_aan_de_muur_2005_-_Joke_C._Bos.jpg
ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem, Creative Writing, cultuur- en ontmoetingscentrum De Kreek, De Kreek, Oosterbeek, Poëziecafé, Renkum Nieuws
Kunst&Cultuur, Nieuws