Halloween Spooktocht Doorwerth weer groot succes

Foto: Doorwerth (BE)LEEFT

Afgelopen vrijdagavond was alweer de 9e editie van de Halloween Spooktocht in Doorwerth.

Evenals andere jaren werd deze tocht georganiseerd door Stichting Doorwerth (BE)LEEFT, samen met mede-organisatoren Ritmiek Dans en Muziek, KOC De Speelboerderij, basisscholen De Dorendal en De Atlas, Pop-up plein Doorwerth en Dynamo Jeugdwerk en coördinator Paul Maassen.

Succesvolle editie

Na 9 edities is het een mooi moment om eens terug te kijken. De oorspronkelijke initiatiefnemers Mariska Aalders, Joost Schrijver en de nieuwe mede-eigenaar van Ritmiek Dans en Muziek, Pascal van Zeist, zijn met recht trots dat het aantal deelnemers bij de 9e editie nog steeds toeneemt.

Schrijver: ”In 2011 liepen er 25 kinderen mee, dat aantal groeide in 3 jaar tijd uit naar 200 kinderen. Afgelopen vrijdag kwam de teller uit boven de 300 kinderen.” De griezelelementen waren weer in ruime mate aanwezig, net als de dansgroepen van Ritmiek Dans en Muziek. Het was weer een succesvolle editie!

De stichting is ontzettend dankbaar voor de inzet van de vrijwilligers en voor de sponsoren die met elkaar de tocht weer mogelijk hebben gemaakt. Aalders: “Het draagvlak voor de tocht wordt nog eens benadrukt door het ieder jaar weer groeiende aantal ondernemers die aanhaken bij de tocht, dan wel als organisator van een deel van de tocht, dan wel als sponsor.”

De 10e editie

Voor volgend jaar gaat Doorwerth (BE)LEEFT aan de slag met een speciale 10e editie, waarbij ze hopen om groter uit te kunnen pakken. Als er ondernemers of vrijwilligers zijn die willen aanhaken om te ondersteunen bij de spooktocht, dan kunnen zij zich melden door een e-mail te sturen naar [email protected]

Van Zeist: “We hopen de spooktocht nog jaren te kunnen organiseren en verder te professionaliseren. Daarvoor zetten wij ons optimaal in, in het belang van de gemeenschap en speciaal in het belang van de kinderen.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen