Marialiederen door het Ceacilia koor voor onderhoud RK kerk Renkum

Wist je dat Maria van Renkum een eigen lied heeft? Deze en andere Marialiederen zijn door het Caelilia koor uit Renkum ingezongen en nu verkrijgbaar op CD.

Een prachtige cd met 19 Latijnse en 5 Nederlandse liederen waaronder het fraaie Renkumse “Maria gezegende vrouwe.” Je kunt dit lied hierboven beluisteren.

Marialiederen

Engelenmuziek: Marialiederen vertolkt door het Renkumse koor bestaande uit een groot aantal volwassenen onder leiding van de dirigent Hans Gelderman.

MarialiederenZo wordt het Ave Maria in verschillende uitvoeringen gezongen, Salve Regina en nostalgische liederen als ‘Gij komt van ver’, ‘Maria gezegende vrouwe en ‘Daar bloeit ene lelie’. De tenoren en bassen van het koor vertolken enkele gregoriaanse Marialiederen

De opbrengst komt geheel ten goede aan het onderhoud van het Katholieke kerkgebouw, dat onlangs de status van monument kreeg.

Je bent vrij te geven wat je wilt, maar de ondergrens voor de cd is tien euro. Het bedrag kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL53 INGB 0009 0098 81 t.n.v. Stichting Maria van Renkum onder vermelding van het bezorg- of verzendadres.

Een mooi cadeautje om weg te geven of zelf te houden én de stichting Maria van Renkum te helpen met het onderhoud van de kerk.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden