De Dolle Instuivers verlengen contract huidige Prins en Hofdame

Foto: Devi van Hellesem

Renkum – Ook voor carnavalsvierders is het een onzekere tijd. Corona heerst en bepaalt. Toch stroomt het bloed bij Instuivers wat sneller door de aders. Nog even en het is de elfde van de elfde.

Traditioneel het moment van de prinsenwissel. Zo niet dit jaar. De corona maatregelen maken het vieren van een carnavalsfeest zoals men bij De Dolle Instuivers gewenst is onmogelijk.

Gezondheid boven alles

Een goede gezondheid gaat boven alles. Ook boven de gezelligheid van carnaval. Dit heeft De Dolle Instuivers doen besluiten een streep te zetten door het Prinsenbal op 7 november aanstaande als ook door De Dolle Avond aan de Rijn op zaterdag 9 januari 2021.

“Een moeilijke beslissing want iedereen kijkt uit naar een gezellig feest. Wellicht tegen beter weten in, houden De Dolle Instuivers de deur naar het carnaval in februari 2021 nog op een kier. Wanneer de mogelijkheden daar zijn, zullen De Dolle Instuivers deze met alle handen aanpakken. In het verleden hebben wij aangetoond snel te kunnen schakelen.” aldus senator Richard Veldt. “Het draaiboek ligt klaar, wij zijn er klaar voor.”

En nu?

‘Maar hoe zit het dan met de Prins?’ zal menigeen zich afvragen. Normaal tovert de Senaat tijdens het Prinsenbal een nieuwe Prins op de bühne. Dit jaar tovert de Senaat opnieuw. Daar waar een prins bij De Dolle Instuivers voor één jaar wordt vastgelegd, heeft de Senaat nu een contractverlenging uit de carnavalssteek getoverd! De Senaat is blij dat Prins Pascal en Hofdame Wilma ook het komend carnavalsseizoen voorop willen gaan in de polonaise.

“Afgelopen jaar hebben zij met hun enthousiasme voor een meer dan volle feestzaal in Doelum gezorgd. De Dolle Instuivers hopen dat het enthousiasme van dit Prinsenpaar aanstekelijk werkt, dat het carnavalsvirus het Coronavirus naar de achtergrond drukt. De Dolle Instuivers zijn er klaar voor om in februari carnaval te vieren!”

Of Prins Pascal en Hofdame Wilma daadwerkelijk in februari de scepter kunnen zwaaien moet de komende tijd uitwijzen. Vooralsnog is het het belangrijkst om de maatregelen op te volgen. De Dolle Instuivers wenst een ieder een goede gezondheid toe.

Dossier: Carnaval
Cookieinstellingen