Concerten harpiste Lavinia Meijer in de Vredebergkerk afgelast

Lavinia Meijer en Philip Glass
Foto: Janiek Dam

Oosterbeek – Eind oktober meldde de Culturele Stichting Oude Kerk (CSOK) dat ze op koers lagen om een uniek concert door harpiste Lavinia Meijer te laten plaatsvinden.

De concerten zijn vanwege Corona verplaatst naar de Vredebergkerk. Lavinia Meijer bleek op 8 november bereid 3 keer op te treden; het concert was snel vrijwel uitverkocht.

Echter: door de Coronamaatregelen die gaan gelden voor de komende 2 weken kunnen ze het concert nu niet door laten gaan. Met wel een beetje goed nieuws: ze gaan met de artieste in gesprek om te kijken of ze een alternatieve datum kunnen vinden. Had je gereserveerd? Laat die gewoon staan en bekijk of je op de nieuwe datum ook kan.

Lavinia Meijer

(bericht van 29 oktober)

Op 8 november staat Lavinia Meijer op het programma. Lavinia Meijer is een inmiddels wereldberoemd harpiste die in onze regio is opgegroeid. Ze zal werken uitvoeren van componisten die zeer tot de verbeelding spreken, namelijk Philip Glass, Ludovico Einaudi en Yann Tiersen. Met diverse CD-opnamen en uitvoeringen heeft zij bewezen dat de muziek van deze componisten, overgezet naar de harp, een heel eigen prachtige klankkleur krijgt. Lavinia Meijer zal ook werk van zichzelf ten gehore brengen.

Het concert vindt plaats in de Vredebergkerk in Oosterbeek op 8 november. Omdat Lavinia Meijer bereid is 3 keer op te treden zal er een concert zijn om 14 uur, om 15.30 uur en om 17 uur. Op dit moment zijn er vrijwel alleen nog kaarten beschikbaar voor het concert van 14 uur.

Extra regels

Voor de extra regels die gelden rondom de preventie van Corona wordt verwezen naar de website concertenoudekerk.nl en de nieuwsbrief; het is verplicht van tevoren te reserveren. Het is goed de website ook verder te volgen omdat we niet zeker weten óf en hoe de volgende 4 concerten in dit seizoen kunnen worden gehouden.

Kaarten zijn gratis voor bezoekers jonger dan 18 jaar, maar: vanwege de financiële onzekerheid in dit seizoen wordt een bijdrage op prijs gesteld (de CSOK bekostigt de concerten vrijwel volledig vanuit de kaartverkoop). Voor volwassenen kosten de kaarten 19 euro per persoon en met CJP 10 euro per persoon. Het gaat om het tweede concert in het programma 2020/2021 van het CSOK.  Wil je op de hoogte blijven dan kun je, je abonneren op de nieuwsbrief via [email protected].