‘Vind de leesclub die bij jóu past’

Foto: congerdesign via Pixabay

Lezen is nóg leuker als je het samen doet. Je ontmoet nieuwe mensen, je komt in aanraking met titels waar je zelf niet op zou komen, je gaat vaak méér lezen en wisselt indrukken uit die kunnen leiden tot verrassende, nieuwe inzichten.

Leesclubs zijn er tegenwoordig in allerlei vormen en over allerlei onderwerpen. Welke leesclub past bij jou? En, hoe houd je het interessant? Waar vind je discussievragen, recensies en achtergrondinformatie?

Voor iedereen die zich wil aansluiten bij een leesclub, zelf een leesclub wil starten of al deelneemt aan een leesclub en tips wil krijgen of vragen heeft, organiseert de Bibliotheek Veluwezoom samen met Stichting Senia, de landelijke organisatie voor lees-, luister- en muziekclubs, een gratis bijeenkomst over leesclubs. We laten zien welke soorten leesclubs er zijn, welke online mogelijkheden er zijn, bij welke organisaties je terecht kunt als je zelf een leesclub wilt starten en welke mogelijkheden de Bibliotheek biedt. En natuurlijk lezen we een stukje voor, om je te laten ervaren hoe leuk het kan zijn om deel te nemen aan een leesclub.

Deelnemen aan deze online bijeenkomst?

Vanwege de coronamaatregelen vindt de bijeenkomst online plaats.

  • Datum en tijd: dinsdag 8 juni 2021 van 10.30-11.30 uur.

Deelnemen is gratis. Je kunt je aanmelden via bibliotheekveluwezoom.nl/agenda of door te bellen met Ilse Paulus, lees/mediacoach van de Bibliotheek Veluwezoom: 06-44 29 41 85. Voorafgaand aan de bijeenkomst krijg je via de mail een link om online te kunnen deelnemen. Als je niet weet hoe online deelnemen werkt, dan kan de Bibliotheek je daarbij ondersteunen.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen