Met de aquarellen van Evert Kleijer maak je een mooie wandeling

Foto: Evert Kleijer

Oosterbeek – Toen goede vriendin Trees de aquarellen van Evert Kleijer zag, vond ze meteen dat hij er iets mee moest doen. “Het zijn zulke mooie aquarellen. ” vertelt Trees. “Zonde om op de plank te laten liggen.”

Evert zelf vond het niet zo nodig maar na enige aandrang van Truus, ging hij overstag en nu ligt er een mooi boek met de mooie beschilderingen van Oosterbeek en omgeving bij de boekhandel.

Architect

Sommige Oosterbekers zal de naam Evert Kleijer wel iets zeggen. Hij was docent aan de Technische Universiteit in Delft en architect. Samen met collega Ahrens ontwierp hij de voormalige openbare bibliotheek en het voormalige pand van de ABN AMRO.

Aquarelleren is een grote hobby en als liefhebber van de Oosterbeekse omgeving, is de natuur een geliefd onderwerp van Evert. Hij vangt het licht en de ruimte in elk seizoen. In het boek staan 30 aquarellen die gerangschikt zijn volgens een denkbeeldige wandeling die voert van de Doorwerthse Waarden en Kasteel Doorwerth, naar de Eusebiuskerk in Arnhem.

Het boek Oosterbeekse Aquarellen kost €24,95 en is verkrijgbaar bij boekhandel Meijer & Siegers, Utrechtseweg 208, Oosterbeek.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Cookieinstellingen