QRnaval in plaats van een Dolle Avond aan de Rijn

Het podium blijft leeg op 22 januari
Foto: Renkum Nieuws

Renkum – Carnavalsvereniging De Dolle Instuivers heeft een streep getrokken door De Dolle Avond aan de Rijn. Deze feestavond in de aanloop naar het grote carnavalsweekend stond zaterdag 22 januari in de agenda van menig Renkums carnavalsvierder.

Helaas maken de huidige maatregelen rondom Corona feestvieren onmogelijk.

De moed erin

Toch houden De Dolle Instuivers de moed er in! Het Prinsenbal op 6 november heeft laten zien dat ze ondanks maatregelen in staat zijn een ouderwets gezellig feest te vieren. Natuurlijk hopen ze dat de persconferentie van 25 januari aanstaande de beloofde ruimte voor horeca en cultuur gestand doet.

Carnaval is een stukje cultureel erfgoed, de Instuivers hebben de draaiboeken voor het carnavalsweekend eind februari al klaar liggen. De Dolle Instuivers hebben eerder het jubileumfeest verplaatst naar 8 oktober 2022. Het 66 jarig bestaan zal dan groots gevierd worden. Nu er zaterdag geen Dolle Avond gevierd kan worden willen ze ook deze avond later dit jaar inhalen.

Noteer zaterdag 25 juni 2022 maar vast voor QRnaval bij De Dolle Instuivers.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Dossier: Carnaval
Cookieinstellingen