Het GOOG is verhuisd en wil graag de nieuwe repetitielocatie tonen!

Gelders Opera- en Operette Gezelschap 2020
Foto: GOOG

Oosterbeek- Het Gelders Opera en Operette Gezelschap (GOOG) is een regionaal bekend muziektheater-gezelschap die haar wortels stevig in Arnhem en omgeving heeft.

Vanaf begin dit jaar is er een nieuwe repetitie locatie betrokken: Lebret in Oosterbeek. Een prachtige grote accommodatie die niet alleen heel geschikt is voor repetities maar ook voor een gezellige nazit! De locatie is verder ideaal gelegen voor inwoners van Arnhem en omstreken.

Open repetitie

Het GOOG nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen op de nieuwe repetitielocatie en een repetitie bij te wonen. Vond je de muziek in het televisieprogramma ‘Aria’ ook zo mooi? Ontdek dan dat GOOG die muziek op het repertoire heeft staan! En wil je meer weten van muziektheater? Bij GOOG leer je acteren en zingen.

De open repetitie vindt plaats op dinsdag 15 februari 2022 vanaf 20:00u, adres Lebretweg 51 te Oosterbeek. Opgave vooraf is niet nodig.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen