Wandelen door het verleden van het Renkums Beekdal

Foto: Pexels, Pixabay

Renkum – Het Renkums Beekdal is niet alleen rijk aan natuur en een feest voor het oog. Dit landschap vertelt een verhaal.

Tijdens verschillende archeologische onderzoeken is informatie over het verleden van het gebied verzameld en zijn allerlei vondsten aangetroffen.

Nationale Archeologiedagen

Archeoloog Hannah Gerritsen heeft alle stukjes verzameld, bij elkaar gelegd en er een wandelroute van gemaakt. Tijdens de Nationale Archeologiedagen kun je samen met Hannah en haar collega Emile ten Broeke een deel van deze route lopen. Ze nemen je mee naar het verleden van het Renkums Beekdal. Zo beleef je het landschap veel intenser!

De wandeling is ongeveer 3km lang en zal 1,5 tot 2 uur duren en wordt twee keer gehouden. Meld je hier aan voor de wandeling: https://bit.ly/RenkumsBeekdal

Locatie: Bezoekerscentrum Renkums Beekdal, Nieuwe Keijenbergseweg 170,  Renkum

  • Datum: Vrijdag 17 juni 2022
  • Ochtendwandeling 10:00 – 12:00
  • Middagwandeling 14:00 – 16:00

Toegang gratis

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen