Zomercarnaval! Vier de zomer met De Dolle Instuivers en De Cúnehearen

Foto: Renkum Nieuws

Terugkijkend op een fantastisch carnaval trekken de Dolle Instuivers de lijn van gezellig feest vieren graag door! Want laten we wel wezen: ze hebben nog wat in te halen!

Daarom hebben de carnavalsverenigingen De Dolle Instuivers uit Renkum en De Cúnehearen uit Rhenen de handen ineengeslagen. Zaterdag 25 juni zal er een bonte stoet door Renkum trekken. Met als vertrek- en eindpunt de parkeerplaats bij Doelum zullen De Cúnehearen en De Dolle Instuivers het voortouw nemen met fantastische wagens. Deze keer geen traditioneel carnaval.

Nee, 25 juni staat de optocht in het teken van Zomercarnaval. Oftewel: uitgedost in zomerse kleding en wagens aangepast naar tropische sferen, willen de carnavalisten vieren dat de zomer begonnen is.

Hoe meer zielen…

zomerNatuurlijk is deze optocht niet voorbehouden aan uitsluitend en alleen carnavalisten. Integendeel! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! De Cúnehearen en De Dolle Instuivers roepen verenigingen, scholen, buren, vrienden en families op zich aan te sluiten met loopgroep en/of praalwagen. Voor alle deelnemers ligt er een aardigheidje te wachten bij terugkomst bij Doelum.

Doe eens gek: sta eens niet vanaf de kant te kijken, maar doe zelf mee. Zorg voor opvallende (zomerse) kleding, fiets, bolderkar, skelter, kruiwagen, auto met aanhanger en doe mee. Opgeven kan via het volgende emailadres: [email protected]

De optocht vertrekt om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats bij Doelum. Via de Hogenkampseweg, Bellevue, Kerkstraat, Europalaan, Dorpsstraat, Leeuwenstraat, Molenweg, Europalaan, Schaapsdrift, Nieuwe Keijenbergseweg en Hogenkampseweg wordt de sfeervolle stoet omstreeks 15.00 uur terug verwacht bij Doelum

Alhier wordt Renkum in tropische sferen gebracht met 2 Uurkes Veuraf. Met muzikale ondersteuning van Dancing and Dreams genieten we van de zomer onder het genot van een hapje en een drankje. Voor de kinderen staan er springkussens.

Avond Zomercarnaval

zomerOmstreeks 17.30 uur gaan we buiten opruimen en maken we ons klaar voor een avond Zomercarnaval. De traditionele feestzaal van De Dolle Instuivers wordt voor deze gelegenheid zomers aangekleed. Natuurlijk de sfeer en gezelligheid die we gewend zijn, echter nu met tropische accenten.

Om 19.30 uur gaat de zaal open en zal er vanaf 20.00 uur een spetterend programma gepresenteerd worden. Een fantastische line-up staat garant voor een zomers spektakel. Wat te denken van Zanger Alex, Bennie Solo en Mike Sanders! Als zij optreden knalt het dak er af!

zomerVerder staan DJ Pim en DJ Mella te popelen om samen met jou naar de Tropen te gaan. Laat je verrassen en ga met hen mee! De organiserende Dolle Instuivers en Cúnehearen laten niets aan het toeval over: zorg dat je op tijd bent, want met een verrassingsoptreden zal de avond spectaculair geopend worden.

Dit wil je niet missen!

Donateurs hebben op vertoon van de donateurskaart vrij entree. Ben je geen donateur? Geen probleem! Bezoek dedolleinstuivers.nl en bestel je entreekaart a € 11,- of betaal je kaart aan de deur.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen