Leerlingen De Keijenberg brengen geleerde Slagwerk-lessen in praktijk

Foto: Renkum Nieuws

Renkum – Afgelopen vrijdag werden op het schoolplein van basisschool De Keijenberg de lessen die door Slagwerk Renkum de afgelopen weken zijn gegeven, in de praktijk gebracht. Slagwerk Renkum maakt deel uit van muziekvereniging Eendracht uit Renkum en die waren er natuurlijk ook.

Maar het ging die middag vooral om het drummen, slaan en meppen op trommels en drums. En op de grote plastic tonnen die klaarstonden op het plein, allemaal voorzien van een paar stevige drumstokken. Om de beurt, per groep mochten de leerlingen aan hun mede-leerlingen, leraren en ouders hun slagkunsten laten horen. Aanwezige ouders mochten ook even meedrummen.

De hoofdrol was vrijdag weggelegd voor Stijn. Hij zit op de Keijenberg én is lid van Slagwerk Renkum en kon laten zien wat hij allemaal geleerd heeft bij Muziekvereniging Eendracht,

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen