Ho, ho, ho de eerste Santa Run van Renkum is in voorbereiding

Foto: destressguy, pixabay

Renkum – De zomer moet nog goed op gang komen maar toch zijn Ondernemersvereniging Renkum Centrum, Willemsen Stage Management en Rotary Renkum al bezig met de organisatie van een fantastisch evenement tijdens de kerstperiode.

De bedoeling is om op 17 december een Santa Run te organiseren met zoveel mogelijk deelnemers verkleed als kerstman. De deelnemers kopen voor een zeer kleine bijdrage een kerstpak waarin ze een route door het dorp zullen rennen/wandelen.

Alles staat in het teken van een goede doel

Het is dus zeker geen wedstrijd maar staat vooral in teken van veel plezier. De opbrengst zal ten goede komen aan een goed doel in onze gemeente. Het lijkt misschien wat vroeg maar er moet veel geregeld worden en dus zijn de eerste besprekingen al geweest.

De route door het centrum is al vastgelegd en is toegankelijk voor iedereen van jong tot oud. De organisaties hopen op veel deelnemers. Ze roepen bedrijven op om samen met alle personeelsleden deze run uit te voeren en hiermee het goede doel te steunen. Naast de run zelf zal het dorp ook in kerstsferen gebracht worden.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen