Tour de Brocante bij de Boschhoeve in Wolfheze

Foto: Theo van Liempt

Op de landelijk gelegen Kwekerij/Tuin De Boschhoeve aan de rand van de Veluwe wordt op 8 en 9 juni de brocante fair ‘Tour de Brocante’ gehouden.

Het voorplein en het erf van de boerderij zijn deze twee dagen het toneel van stijlvol ingerichte kramen met een zeer verrassend aanbod aan brocante en antiek, nostalgische voorwerpen uit grootmoeders tijd en allerhande curiosa.

Doorleefd

Liefhebbers vinden er oud serviesgoed en glaswerk, vintage vazen, kannen en potten, landelijke keuken- en woonaccessoires. Tevens zijn er doorleefde veiling- en bollenkisten, houten voorraadkisten en stoere metalen magazijnbakken te vinden.

Bankjes, tuinmeubilair, gieters en manden om sfeer te brengen op terras, balkon en in de tuin. Geurende kruidenplanten, verse bloemenkransen en tuinboeketten maken het geheel compleet.

Hollands of niet

Vondsten met een Engelse of Franse uitstraling of van Hollandse origine, romantisch en verfijnd of sober en stoer, voor elke smaak is wel iets te vinden.

In de theeschenkerij kunt u genieten van koffie ,thee en sap, heerlijke taarten, tulband en quiches. De fair, de vaste-planten kwekerij en de prachtige tuinen zijn gratis toegankelijk op 8 en 9 juni van 10.00 tot 17.00 uur..brocanteKwekerij/Tuin De Boschhoeve
Boshoeve 3, 6874 NB, Wolfheze
Tel. 026-4821231

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen