Zomerbloemenfestijn met de prachtige bloemen van De Boschhoeve

Foto: Theo van Liempt

Wie van zomerbloemen houdt mag het Zomerbloemenfestijn van Kwekerij/Tuin De Boschhoeve te Wolfheze beslist niet missen!

Hoogzomer is namelijk de beste tijd voor een bezoek aan de volop bloeiende pluktuin, waar dan de mooiste boeketten te plukken zijn.

Snijbloemen

zomerbloemenfestijnDeze pluktuin staat vol sterke vaste planten voor de snij, heerlijk geurende lathyrussoorten, onvolprezen eenjarigen als zinnia’s, cosmea’s, malva’s, zonnebloemen, dille, tabak en sierlijke grassen en veel soorten dahlia’s, uiteraard allemaal onbespoten.

Op het erf kan naar eigen smaak een kleurrijk gladiolenboeket samengesteld worden, ook zijn er royale Boschhoeve-boeketten verkrijgbaar, vol materialen van eigen terrein.

In de rustieke kleine schuur richten Ulla en Mechteld Kriegsman van Villa Muze een verkoopexpositie in van mooie vintage kannen en vazen met bijpassend sfeervol bloemwerk.

Snuffelen

Bezoekers kunnen genieten van de schitterende tuinen van De Boschhoeve, vooral de grote borders en de siermoestuin zijn in augustus een lust voor het oog.

Op de kwekerij vindt u een aantrekkelijk assortiment vaste planten en volop bloeiende, grote dahliaplanten van zeer goede kwaliteit.
De gezellige brocantehoeken in de grote schuur nodigen uit tot lekker rondsnuffelen en de theeschenkerij biedt koffie en thee, heerlijke taarten, quiches, tulbanden en kruidkoek.

Het Zomerbloemenfestijn is op vrijdag 3 en zaterdag 4 augustus, vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus, het duurt van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

zomerbloemenfestijn

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve
Dineke Logtenberg
Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze
Tel. 026 – 4821231

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen