De jaarlijkse Oogstfair op De Boschhoeve in Wolfheze

Foto: Theo van Liempt

De jaarlijkse oogstfair van kwekerij/tuin De Boschhoeve mag beslist niemand missen. Een feest van ruiken, kijken en proeven van de vele streekproducten van het platteland, zoals knoflooksoep, paddenstoelen en bessen.

Smakelijke aardappelen en oude appelrassen, vruchtensappen, jams en chutneys, boerderijzuivel, worst en kaas en imkerijprodukten.

Gastkwekers

oogstfairGastkwekers zijn uitgenodigd met voorjaarsbollen en knollen in de zak, biologische groenten en kruiden en vele soorten knoflookbollen. Er zijn uitbundige tuinboeketten, herfstkransen en decoraties te verkrijgen en verschillende soorten siervruchten.

Maar ook tuintijdschriften en tuinkunst, brocante, keramiek en terracotta potten, zaden en hand-gesmeed tuingereedschap.

De privé-tuinen staan nog volop in bloei en in de ‘Mooie Moestuin’ staan de bedden in september vol groenten, pompoenen, kruiden en bloemen met bijpassende stillevens.

Boeket plukken

In de grote pluktuin kunnen nog naar hartenlust kleurrijke boeketten geplukt worden. Bij de Plantendokter kunt u terecht voor raad bij ziekten en plagen in uw tuin, breng vooral een stukje van de plant mee.

oogstfairIn de schuur wordt koffie en thee geschonken, tevens kunt u genieten van zelfgebakken tulband, taart, belegde broodjes, hartige quiches en heerlijke zelf gemaakte soepen.

De fair op zaterdag 15 september duurt van 10.00 tot 17.00 uur, de entree bedraagt 4,= euro, kinderen tot 12 jaar gratis.

Kwekerij/Tuin ‘De Boschhoeve’, Dineke Logtenberg, Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze, Tel. 026- 4821231

article
40668
De jaarlijkse Oogstfair op De Boschhoeve in Wolfheze
De jaarlijkse oogstfair van kwekerij/tuin De Boschhoeve mag beslist niemand missen. Een feest van ruiken,
https://renkum.nieuws.nl/natuur/40668/jaarlijkse-oogstfair-op-boschhoeve-wolfheze/
2018-09-09T10:31:22+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/277/2018/09/08214234/53-Oogstfair-4-DSC_2213.jpg
bloemen, De Boschhoeve, Herfst, Kwekerij/tuin De Boschhoeve, Oogstefair, Renkum Nieuws, Wolfheze
Kunst&Cultuur, Natuur, Nieuws